Çalışmalar

15.11.2010
Elektronik Dergi Yönetim Sistemi
Yaşam döngüsü; makalenin yazar tarafından sisteme yüklenmesi ile başlayan, editör tarafından değerlendirildikten sonra, konusunda uzman alan editörlerine ve buradan da hakemlere iletilen bir süreç içerisinde dolaşır.

Bu süreç zarfında yapılan değerlendirmeler ile, makalenin karar verme aşamasında yayınlanacağı sayı, iptal durumu veya düzeltmeler ile sürecin tekrardan işletildiği bir sistemdir.

Referanslar: www.iojes.net

Müşteri ve Ürün Takip Yönetim Sistemi
Cari hesap planı ile, gelir ve giderlerinizin kaydedildiği, müşteri modülü ile, hem müşteriye ait hesapların ve ürünlerin tutulabildiği, geniş raporlama yeteneği sayesinde dönemsel olarak harcama ve detayların görülebildiği bir sistemdir.

Referanslar: MediProt Medikal Protez

Prf Blog Yönetim Sistemi
Web 2.0 ile hayatımıza giren Blog' lar, kimi zaman en sevdiğimiz dostumuz kimi zaman bizi çileden çıkartan sistemlerdir. Prf Blog; Visual Studio 2010 platformunda .Net 4.0 ile yazılmış olup, veri tabanı olarak Sql Server 2008 kullanmaktadır. Önceliğini; kullanıcının rahatça bloglamasına vermiştir. Diğer blog sistemlerinde olduğu gibi full dinamik şekilde çalışmakta olup, kullanılmayan veya bir sistemin kullanıcı dostu olmasını engelleyen öğeler çıkartılarak yeniden derlenmiştir.

Referanslar: www.suatustkan.com

Egeli Teknik Web Sitesi
Xml tabanlı hazırlanmış olup, arama motoru optimizasyonuna ağırlık verilmiştir. Arama motorlarında istenilen hedefe ulaşılmıştır.